BUSINESS AND PLEASURE

Det blir mye reising for tiden, det er nesten så jeg er mer borte enn jeg er hjemme innimellom, men det er akkurat sånn jeg vil ha det. Alltid spenning og utfordringer i hverdagen!

I helgen var jeg på et stort event i Bergen, og neste uke blir det noen dager med møter i Jønkøping før jeg drar videre til Kristiansand. Gotta love the hotel life haha. Prøver å være flink med trening og cardio mens jeg er ute og reiser, men det er ikke alltid like lett med måltidene. Men hvis man er flink til å planlegge, så får man til alt! Døgnet har tross alt 24 timer. Jeg skjærer ofte opp frukt og grønnsaker, og legger det i små bokser som jeg har med meg i vesken og kofferten, slik at jeg alltid har noe lett tilgjengelig. Ellers fungerer alltid Eqologys energibarer som en erstatter hvis man er på tur og trenger noe raskt og enkelt. Se HER!

Nå er det straks tid for trening, og i dag er det rygg og bryst som står på planen, etterfulgt av 30 minutter rask gange i motbakke på mølla! Ha en strålende kveld alle sammen :)

 

 

 

 

FOLLOW ME:

Instagram: @victorialeanicaÉn kommentar

28.11.2013 kl.21:45

ååh den rumpa!

Skriv en ny kommentar

hits