NØKKELEN TIL EVIG UNG HUD?

Hello! Så til min forskrekkelse her om dagen at det var nesten to mnd siden jeg la ut noe her sist, shit som tiden flyr! Men det er godt å kunne blogge når man VIL og har tid, ikke fordi man føler man MÅ :) Dagene er fullt opp med trening, matlaging, to jobber, venner og alt annet man må prioritere. Jeg husker jeg kunne sitte med laptopen i fanget og skrive dagen lang før, men ting forandrer seg etterhvert, og dette er faktisk første gangen på to mnd jeg har satt meg ned med laptopen i fanget bare for å blogge. Så det var jo mildt sagt på tide med en liten oppdatering :)

http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/4b3a8652d06f11e2bd6322000a1fa42a_7.jpg

Bestilte forresten noen nye produkter for et par mnd siden som jeg er suuuperfornøyd med. Har helt glemt å skrive om det her! Jeg har alltid hatt problemer med sensitiv, uren og nuppete hud, som i tillegg ofte blir tørr og rød, og har aldri funnet renseprodukter eller kremer som passer meg. Uansett pris og merke.. Det var før jeg kom over denne hudpleieserien! Den er helt naturlig, og etterlater huden silkemyk og full av glød. Aldri vært borti lignende. Den inneholder rense gel, peeling pads, serum og ansiktskrem. Peeling-padsene fikk forresten 6'er av KK for et par mnd tilbake, og jeg skjønner godt hvorfor! :)

Jeg er jo kjempe opptatt av av det jeg spiser skal være naturlig og rent, så hvorfor ikke være nøye med hva man påfører huden fra utsiden også? I tillegg kjøpte jeg kollagentilskuddet Active Collagen2, som er hva man kan kalle SPISELIG HUDPLEIE! Det stimulerer din naturlige kollagenproduksjon, øker fuktighetsnivået i huden, er med på å bremse aldringsprosessen, og glatter ut fine linjer og rynker fra innsiden. Jeg har merket utrolig forskjell på fuktighetsnivået i huden, og trenger nesten ikke bodylotion eller håndkrem i det hele tatt.

Visste dere at hele 25 % av kroppens proteiner består av kollagen. Etterhvert som man blir eldre, minker kollagenmengden og rynker oppstår. I alderen 20 til 30 år reduseres kollagenproduksjonen dramatisk. Etter at du fyller 60 år har produksjonen av kollagen falt mer enn 35 %. Best å være føre var haha ;) Nå skal jeg ut og gå cardio i finværet, ønsker dere alle en fin dag!

 


 

FOLLOW ME:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Victoria-Leanica/166238616746270?ref=ts

Instagram: @victorialeanicaIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits